Företagsinformation

Företagsinformation

L&S Golv AB (Larsson & Sjölander Golv AB) ägs av Kenneth Sundkvist.
L&S Golv AB startade sin verksamhet 1988.

Vi har kontor och lager på Mejselvägen 20 i Sundsvall. Vi är 13 st som arbetar i företaget.

Vi är ett auktoriserat golvföretag, vi är med i Golvbranschens riksförbund GBR, Golvslipargarantin och GVK Golvläggarnas våtrumskontroll. Vi har hela tiden satsat på kvalité i kombination med rätt kompetens.
Beträffande miljöfrågor så satsar vi hårt på att följa och leva upp till de krav som samhället ställer idag och vi följer våra leverantörers miljöprogram.

Våra kunder är Alla, alla som har behov av utförda golv och väggarbeten. Vi har avtal med Mitthem, Sundsvalls kommun och Landstingsfastigheter vi har även ett nära samarbete med många byggfirmor i och omkring Sundsvall.

Genom åren har vi fått förtroende att samarbeta med bl.a. Mitthem och Sundsvalls kommun där vi fått god kännedom och erfarenhet om hur vi på bästa och smidigaste sätt skall planera och genomförda arbeten tillsammans med områdesförvaltare, kvartersvärdar samt hyresgäster.

Miljö och kvalité är något vi satsar hårt på och är helt i inriktning på miljötänkande och återvinning av samtliga golvmaterial. Vi ombesörjer hämtande av förbrukat material.